Контакт

Телефон: +43 676 67 40 989
Е-пошта: victo@wpk.at

од понеделник до петок
Од 9 до 16 часот CET

Pelikangasse 15
1090 Vienna
Austria

Можете да не контактирате преку е-пошта или телефон од понеделник до петок од 9 до 16 часот по средноевропско време. Ве молиме, оставете го вашиот телефонски број и адреса на е-пошта. Ние ќе одговориме на вашето барање што е можно поскоро.

Ве молиме, доставете ги сите медицински информации или документи на англиски или германски јазик. Документите со слики можат да бидат испратени преку wetransfer.